torsdag 9. januar 2014

Bråkig


Det danske kollektivet ArtRebels og IKEA har gjennom et samarbeid laget kolleksjonen Bråkig. Den kommer i begrenset utvalg og er å finne i butikkene fra 1. februar. Jeg har i grunnen ikke vært så begeistret for IKEAs kolleksjoner de siste årene, men denne har flere ting jeg likte. Grafiske elementer kombinert med pasteller er helt i min gate. I tillegg til møbler og porselen kommer det også et par tapeter, og de er jeg spente på å se.

Ser dere noe dere liker?

14 kommentarer:

 1. Jeg likte både stolene og bordet! Må sjekkes ut :)
  //Signe

  SvarSlett
 2. Spennende- likte koppene- men akkurat det har jeg jo nok av -og krakker også- men de var fine..spent på den tapeten du nevner;)

  SvarSlett
 3. Der runde serveringsbrettet liker jeg veldig godt!!
  Fine ting til våren i hvert fall :)

  SvarSlett
 4. Love it!!!
  Ha en herlig helg:)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 5. herlig kolleksjon, likte både stolene og krakkene, kunne godt tenkt meg noen av de skålene også. hadde også sansen for tapetet og tenker tenker på hvor jeg kunne hatt den . gleder meg ivertfall masse til kolleksjonen kommer ut, 1.februar står jeg fint og venter :-)

  SvarSlett
 6. A B S O L U T T !
  Liker nesten alt jeg ser av bilder fra denne nye kolleksjonen Ü
  Tipper det kommer til å fly ut av butikken, og det blir vel neppe tilgjengelig for oss som bor så langt unna at vi må bestille på postordre tenker jeg.... *sukk*

  SvarSlett
 7. Ja, dette så ikke så gæærnt ut:))
  Likte godt krakken og stolene.
  Deilig med litt pasteller, gleder meg til gult og rosa jeg - må vente liiitt, men ikke lenge:) ♥

  SvarSlett
 8. Hei! Flotte nyheter hos IKEA :-) Gleder meg til å besøke butikken igjen snart.
  Jeg ser at du har et samarbeid med Etsy? Det var en flott presentasjon du hadde laget for en tid tilbake. Jeg lurer på hvordan du får bildene til å bli helt hvite rundt? Hvordan lager du collager? Veldig fint innlegg :)

  Håper du har det fint denne helgen. Her snør vi inne og må ty til søsters firehjulstrekker for å komme oss på butikken. Festlige saker ;-) Klem fra Monica.

  SvarSlett
 9. Synestdet er kjempefint og fekk lyst å ha littpasteller i huset igjen:)
  Fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 10. Thanks for the nice words! Here is a little « behind-the-scenes » blogpost from the design team in case you are curious: http://www.artrebels.com/blog/bråkig-artrebels-ikea-collab :) THANKS! <3

  SvarSlett
 11. Må komme meg til et IKEA i en fykende fei, jeg liker så godt denne bråkiga serien ;-) Ville bare innom for å si takk for gode ord og for å ønske deg en god dag! Her skal det snart bakes litt og ryddes litt før jeg skal ha "klubb" i kveld- åjada, klubb må man ha når man nærmer seg tretti;-)

  God klem til deg Trine!

  SvarSlett
 12. Enig. Masse vårlig og fresht !

  Ha en fin onsdag!
  KLEM
  ANETTE

  SvarSlett

Kommentarer gjør meg glad!

Hvis du har et spørsmål, prøver jeg å besvare det under kommentaren din.