tirsdag 10. november 2015

⎜stillstand⎜


Det er lenge siden forrige oppdatering på hyttebyggingen. Det har nemlig ikke vært så mye å skrive om, for det har stått stille der i lange tider. Det er to måneder siden snekkerne var ferdig utvendig, og etter det har det ikke skjedd stort. Det er travle tider i hyttebyggebransjen, så det virker som alle krefter settes inn på å få ferdig alle hytter utvendig før vinteren kommer. Noe som er fornuftig når man ser objektivt på det, men som er veldig kjedelig for oss som ivrer etter å få ferdig hytte. 

Hytta skulle overleveres 20. november i følge kontrakten, men nå har vi fått beskjed om to ukers forsinkelse. Rørlegger og elektriker ferdigstiller røropplegg denne uka, og så skal endelig innvendige snekkerarbeider starte neste uke. Så da krysser vi fingrene for at fremgangen fortsetter og at det ikke blir ytterligere forsinkelser.


På bildet over ser man spiseplassen. Her blir det spisebord med stoler på hver side. Stolene har vi kjøpt brukt via Finn.no, og dere som følger meg på Instagram har kanskje sett at jeg den siste tiden har holdt på å male dem. Det som gjenstår å bestemme seg for her er hva slags lampe vi skal ha over bordet. Jeg har veldig lyst på Acorn av Northern Lighting, men vi har ikke bestemt oss ennå.
Kjøkkenet kommer rundt hjørnet til høyre. 


Dette er utsikt fra kjøkkenet og ut i stua. Letingen etter perfekte sofaer er i gang! Vi kommer til å ha to 3-setere mot hverande, så det blir mange fine sitteplasser å nyte utsikten.


Slik ser hytta ut utvendig. Det blåser godt oppå på fjellet, så etter at torvtaket ble lagt, har mye av den løse torva rundt sekkene blåst avgårde. Det får bli litt påfyll av torv til våren når snøen forsvinner igjen. 

Dette var en liten oppdatering. Neste gang har det forhåpentligvis skjedd en del mer!

9 kommentarer:

 1. Fint blir'e i allefall :)
  Heldige dere!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jada, det blir bra til slutt. Bare så kjedelig å vente... ;)
   Ha en fin kveld!

   Slett
 2. kjedelig med stillstand
  vet jeg alt om - vi har en hage som har sett ut som et katastrofeområde i ca ett år!

  men ser at hytta blir superfin!
  det gjelder å ha visjonen klart i hodet - og glede seg til enderesultatet!

  god klem om nyttårshilsener fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 3. Hei, om 2 uker skal FH gruppen starte med bygging av vår Polar 125. Vi er kjempespent! Vi skal blandet annet gjøre mye av det elektriske selv og lurer på om du/dere har noen flere bilder fra denne fasen av deres prosjekt? Mvh Ole Stokkeland

  SvarSlett
 4. Hei, kjempefine bilder du har! Vi skal og bygge polarhytte til våren. Men vi har ikke helt bestemt om det blir 98 eller 106. Kan jeg spørre om hvilke avveinger dere gjorde med valg av modell?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Vi fant ut at det holdt med to soverom nede, pluss at oppholdsrommene er mer enn store nok på 98. Dessuten var det selvfølgelig et spørsmål om pris. Det ble oppgraderinger både på det elektriske og noe på badet, så prisen ble høy nok som den ble. ;)
   Lykke til med valget! Uansett hvilken størrelse dere velger kommer dere til å få en fin hytte. :)

   Slett
 5. Hei..
  Vurderer selv polar hytta.. Fint med innvendige bilder etc.. En kjempe flott hytte ��

  SvarSlett

Kommentarer gjør meg glad!

Hvis du har et spørsmål, prøver jeg å besvare det under kommentaren din.