onsdag 3. august 2016

Hytteliv


Tiden har flydd siden forrige innlegg i november i fjor. Da ventet vi i spenning på ferdigstillelse. Det ble noe flere forsinkelser, men helgen før jul hadde vi endelig overtakelse. Da hadde vi en maratoninnflytting slik at vi kunne være på hytta i juleferien.


I det halve året som har gått har vi brukt hytta mye! I vinterferien, i påskeferien og i mange helger har vi kost oss her, og i sommer har vi vært her flere uker. Å være på fjellet er like fint om sommeren som vinteren synes vi. 


Vi er veldig fornøyde med selve hytta også. Planløsningen passer oss veldig bra. Mest av alt er vi fornøyd med den åpne stue-kjøkkenløsningen og de store vinduene. Vi elsker lys og å kunne nyte den fine utsikten fra tomta vår.


Jeg har kost meg veldig med innredningen. Det er litt annen stil enn det vi har hjemme, men det ble likevel "typisk" oss her oppe. Vi er helt ferdige med våre små projekter innendørs nå, så neste prosjekt blir å lage grillplass ute. Legge bruddskifer og snekre benker til å ha rundt bålpanna er planen. Det er morsomt å ha noen små prosjekter på gang. ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer gjør meg glad!

Hvis du har et spørsmål, prøver jeg å besvare det under kommentaren din.